De yogakamer

 

Dru Yoga is een zachte manier om spanning los te laten. Je ontwikkelt zowel lichamelijke als innerlijke kracht. De bewegingen helpen je emoties in balans te brengen en geven je nieuwe energie. Dru Yoga kenmerkt zich door vloeiende bewegingen en bewuste ademhaling. Het is eenvoudig en geschikt voor iedereen.

 

De lessen duren vijf kwartier. Ze bestaan uit een opwarming, een reeks opeenvolgende yogahoudingen om stress weg te nemen, klassieke yogahoudingen, ademtechnieken, ontspanning en soms meditatie.

 

Yoga betekent letterlijk vereniging of eenheid. Door het beoefenen van yoga geef je aandacht aan zowel je lichaam als je geest. Yoga helpt je naar beiden te luisteren. In de drukte van het bestaan van alledag kan Dru Yoga helpen beter te balanceren.

 

In De yogakamer in Monster worden vijf reeksen van ongeveer 8 lessen gegeven. Het is mogelijk tussentijds in te stromen of een losse les te volgen. Tijdens schoolvakanties is er een pauze van één week. In de zomer is er een aangepast programma.

 

De yogakamer is een kleinschalige yogastudio in huiselijke sfeer in Monster. Er zijn zes plaatsen beschikbaar per reeks. Je bent van harte welkom! 

 

Neem mee:

  • een flesje water
  • gemakkelijk zittende kleding
Yogamatten zijn aanwezig.

Geef van tevoren eventuele lichamelijke of mentale beperkingen door.