Over mij

'Het mooiste dat er is, is iemand zien groeien als persoon.'

Het stimuleren van de (persoonlijke) ontwikkeling is mijn drijfveer. Dat geldt voor mij persoonlijk en in mijn werk.

Daarom heb ik gekozen voor de studie Psychologie, die ik heb afgerond in 1996. Gedrag van mensen en hoe ze daartoe komen, hoe je als mens voelt en denkt, heb ik altijd fascinerend gevonden en nog steeds.

Yoga doe ik naast mijn begeleidingswerk, op dit moment bij de huisartsopleiding in Leiden als groepsbegeleider, tutor en supervisor.


 

In begeleiding vind ik het wezenlijk om te luisteren naar mijn innerlijk, mijn intuïtie. Voor mij hielp het de stap naar yoga en meditatie te maken.

Door goed te zorgen voor je lichaam, verzorg je je geest. De twee beïnvloeden elkaar en kun je beïnvloeden door het beoefenen van yoga.

Het helpt mij te balanceren in de drukte van het dagelijks bestaan. Tegelijk helpt het mij beter in mijn vel te zitten en te blijven. Meer aandacht te hebben en te luisteren naar zowel mijn lichaam als mijn geest. Te luisteren naar mijn intuïtie.

Dit delen en doorgeven aan anderen geeft mij veel voldoening.


 

Mijn vierjarige opleiding tot yogadocent heb ik gevolgd bij Dru Yoga Nederland (www.druyoga.nl). Deze heb ik in 2009 afgerond. Voor mijn registratie volg ik jaarlijks bijscholingen.